Sommardäck, vinterdäck eller allrounddäck?

Vi vet vad din bil behöver för att klara  Nordens temperaturer.

Sommardäck

Vi har ett brett urval av  ledande märken som Goodyear, Michelin, Bridgestone, Cooper, Nokian, för sommardäck. Vi på Däck i Halmstad hjälper dig att byta sommardäck i Halland till riktigt bra priser. Kontakta oss för hela vårt utbud och priser av olika sommardäck. Tänk också att beroende vart nånstans i Sverige du bor är det olika sommardäck som vi rekommenderar.

Vinterdäck

Mellan den 1 december och den 31 mars är det  lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag ute.

Det är vinterväglag om det är snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägbanan. Tänk på att även vägrenen räknas till vägbanan. Dubbdäck får endast användas mellan den 1 oktober och den 15 april om det inte är eller befaras bli vinterväglag.

Med vinterdäck menas dubbade däck eller så kallade odubbade friktionsdäck. Det får inte förekomma både dubbade och odubbade däck på samma fordon. Observera att det är tillåtet att använda odubbade friktionsdäck året runt, det finns ingen restriktion mot dem.

Vi  hjälper dig att byta vinterdäck i Halmstad till riktigt bra priser.

däck
sommardäck

Frågor om däck?

Svårt att veta vilka däck som passar för just din bil samt om allrounddäck kanske kan vara lämpligt för din bil? Fråga gärna oss, Vi har ju trots allt bytt tusentals däck.

däck

Fråga oss